rode klaver

De meeste producten in onze winkel zijn van de eigen boerderij. Als je bij ons boodschappen doet, weet je dus wat je eet. Je kunt met eigen ogen zien hoe de gewassen groeien en hoe de dieren leven. En als je er meer over wilt weten, kun je het zelf vragen aan de boer of tuinder. 

De groenten worden ‘s ochtends geoogst en gaan direct naar het winkelschap. Verser kan het niet. Het assortiment wisselt met de seizoenen. Van de lente tot en met de herfst hebben we een ruime keuze bladgewassen, knolgewassen en vruchtgewassen. In de winter hebben we een klein aanbod van wintergewassen. 
Het jaarrond verkopen we zuivel en kaas uit eigen zuivelmakerij. De dagverse melk wordt zo min mogelijk bewerkt waardoor het vetgehalte en de smaak variëren met de seizoenen. In de koelkast krijgt onze melk een mooie roomkraag omdat het niet gehomogeniseerd is. Het aanbod bestaat uit melk, yoghurt, kwark, slagroom, zure room, karnemelk, boter en diverse soorten boerenkaas. Ben je een liefhebber van rauwe melk? Breng dan zelf een lege en schone fles mee van huis en tap een litertje af bij de melktank (op vrijdag en zaterdag).

Daarnaast verkopen we verse eieren en vlees van rund, lam en varken. Wij hebben een eigen biologische slager die het vlees voor ons verwerkt en verpakt. Het vlees komt gevacumeerd en diepgevroren op de boerderij. Op vrijdag verkopen we versgebakken brood van de Veldkeuken. Verder hebben we regelmatig huisgemaakte pesto’s, hummus, diksap, sauzen en bouillon uit onze boerderijkeuken. Het gevarieerde aanbod is afhankelijk van de producten van het seizoen. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op De Hondspol meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via onze site. 

 

2-6-Winkel
2-6-Winkel-Vince
04-de-hondspol-winkel-P9156847
04-de-hondspol-winkel-P9156743-1