paardebloem

De Hondspol is een kleinschalige woon-werkgemeenschap. De boeren en tuinders wonen met hun gezinnen op het erf en vormen de kern van een klein en vertrouwd team.

In de sfeervolle woonboerderij zijn er 8 plaatsen voor begeleid wonen. Naast een ruime gemeenschappelijke woonkamer en keuken heeft ieder een eigen kamer met douche en toilet. Elke kamer is uniek en heeft een uitzicht over de weilanden, tuin of koeienstal. Op het erf zijn ook 2 appartementen voor zelfstandig wonen met ambulante begeleiding.
Alle mensen die op de boerderij wonen, dragen bij aan het bedrijf. Daarmee is het wonen en werken op de Hondspol een echt boerenbestaan. Als de haan kraait staan we op om de koeien te melken en de groentes te oogsten. Ook in het weekend verzorgen we de dieren. We verdelen het werk zodat iedereen genoeg vrije weekenden en vakanties heeft. De maaltijden bereiden we zelf met verse producten van de eigen boerderij. Elk seizoen staan er dus andere gerechten op tafel. In de weekenden worden er sportieve, culturele en gezellige uitjes georganiseerd maar je bent natuurlijk vrij om daaraan mee te doen. Vind je het leuk om op je werk te wonen? En heb je graag mensen, dieren en natuur om je heen? Dan is de Hondspol een fijne plek om te leven!

 

Wil jij ook graag op de Hondspol te wonen en werken?
Neem dan vrijblijvend contact op met Konrad.

 

2-1-Wonen
2-1-Wonen-Laura-groenten-snijden
021-de-hondspol-Koffie-na-het-werk-2-6-2017
021-de-hondspol-Krielkip-met-2-kuikens-23-5-2017